parallax background

Istoria AMP

AMP - in avangarda studiourilor de videochatSistemul AMP a fost contruit de Bogdan Dumitrescu, specialist al industriei adult.

De profesie inginer IT, a fost in mijlocul revolutiei adult inca de la inceputul acesteia, in anii 2000, activand pe plan tehnic si solutii de streaming.

Din 2008, s-a infiintat programul AMP consultanta studiouri videochat, sistem menit sa stabileasca standardele de lucru moderne ale industriei, asa cum o cunoastem astazi. AMP este astazi un brand de incredere, un sistem solid, in care studiourile pot opera profitabil, in conditii de legalitate si control al calitatii.


  • Prima idee de site de prezentare a fost dezvoltata de AMP, in scopul recrutarii online a modelelor
  • Prima idee de utilizare a unui serviciu de live-support, in scopul facilitarii comunicatiei cu potentialele modele, la AMP s-a vazut prin sistemul Yahoo Pingbox si apoi Zopim
  • Prima utilizare a amenajarilor interioare de tip baroque s-a vazut intr-un studio AMP, la Imperial Studio si Manequeen
  • Tehnica de iluminare de studio cu neoane amplasate pe unghiuri de 30 de grade - AMP - 2001
  • Tehnica de iluminare cu umbrele de difuzie si calculul culorii si intensitatii bazat pe decor si marimea camerelor s-a implementat tot de AMP
  • Primul soft de management intern al studioului s-a creat in Xvision de echipa CREATIVESTUDIOS
  • Primul studio foto integrat intr-un studio de videochat

Valorile AMP

legalitate

Legalitate absoluta

Videochatul este legal in toate studiourile AMP. Contractul garanteaza executia tuturor aspectelor de incadrare legala.
confidentialiatate

Confidentialitate

Probabil unul dintre cele mai importante aspecte ale activitatii de videochat, este confidentialitatea datelor personale.
bani-la-timp

Bani la timp

Studiourile noastre platesc modelele la timp, fara intarziere. Platile se fac legal, cu declararea veniturilor.
dezvoltare-continua

Dezvoltare continua

Studiourile AMP investesc constant in cresterea si dezvoltarea business-ului, astfel modelele se pot bucura de stabilitate.
medii-de-lucru-moderne

Medii de lucru moderne

Studiourile AMP sunt moderne si elegante, tehnica de lucru este noua, mereu actualizata, conform cerintelor site-urilor.