Dupa 15 ani de consultanta in industria adult, am ajuns la concluzia ca aceasta industrie este intr-un proces constant si continuu de globalizare. Asta inseamna ca intr-un viitor nu prea indepartat, nu va mai fi loc pe piata decat pentru studiouri corporate sau grupuri organizate de studiouri mici si medii. In mod natural, studiourile ce activeaza singure vor fi nevoite sa se retraga in ilegalitate sau sa duca o lupta grea pentru supravietuire, intr-o piata performanta si din ce in ce mai competitiva.

Ca grup organizat, studiourile au ceva de spus, toata lumea va respecta aceleasi protocoale de fiscalitate si legalitate, studiourile vor putea colabora, vor putea face schimb de experienta iar site-urile vor acorda mai multa atentie si vor executa cu prioritate cerintele si situatiile aparute.

Toata lumea citeste reviewurile unui produs inainte sa-l cumpere, deoarece oamenii au incredere in alti oameni, de aceea modelele vor vedea in studiourile certificate o siguranta in ceea ce priveste veniturile, legalitatea si avantejele colaborarii cu studiouri verificate extern de companii independente.

Practic AMP propune gruparea studiourilor intr-o forma superioara de asociere, a unei structuri bine organizate, sub atenta observatie a unei agentii adult cu vechime si notorietate.

Aceasta initiativa face parte din efortul continuu dus de AMP pentru videochat-awareness pe piata din Romania.

Ce este Certificarea AMP ?

Certificarea AMP este o forma de auditare externa si de garantare in fata modelelor a modului in care studioul tau operezeaza, ca legalitatea si fiscalitatea afacerii tale este implementata corect si ca modelele vor fi platite la timp, de fiecare data, intr-un mod transparent.

Cui se adreseaza ?

Certificarea AMP este destinata studiourilor de videochat din Romania. Nu se adreseaza modelelor independente. Certificarea se poate obtine indiferent daca esti client al agentiei AMP sau esti un operator individual de studio.

Ce avantaje am ?

 • plus de valoare la recrutarea modelelor
 • avantaj in demonstrarea legalitatii prin auditare externa
 • apartenenta la o structura superioara de organizare
 • protectia brandului si a contentului
 • actualizari permanente pe parte de legalitate si fiscalitate
 • actualizari si informatii importante legate de schimbarile din industria adult
 • relatie directa cu manageri de cont pentru sisteme de plati si site-uri
 • zona dedicata pentru intalnirile studiourilor din grup in cadrul summiturilor adult

Cum pot obtine Certificarea AMP ?

Certificarea AMP este un proces format din 3 pasi si dureaza in medie 7 zile.

Primul pas este stabilirea unei intalniri cu un reprezentant AMP, intalnire in care se discuta sistemul de auditare si certificare.

Al doilea pas este vizita in studio, ocazie cu care se face si auditul studioului pe parte de tehnica, personal administrativ, protocol intern, detalii financiare si contabile si demonstrarea caracterului de respectare a fiscalitatii si legalitatii in videochat.

Ultimul pas este analiza documentelor si aprobarea / respingerea studioului candidat. Aceasta analiza nu poate fi influentata de factori externi, este efectuata de personalul calificat al agentiei AMP.

Cat dureaza Certificarea AMP ?


Certificatul AMP este valabil 1 an de la data acordarii si poate fi prelungit in baza conditiilor contractuale de prelungire.

Cat costa procesul de certificare si ce primesc?

Certificarea AMP presupune activitati profesionale de verificare, acordare de suport si sustinere a brandurilor si informare constanta. De aceea, exista costuri legate de aceste proceduri.

Certificarea AMP presupune un cost anual de 500 de Euro si acopera pachetul de certificare, auditul si 1 an in grupul AMP. Dupa primul an, costul de mentinere a titulaturii de Studio Certificat este de 300 de E /an si presupune audit la fiecare 3 ani.

Studiourile certificate primesc pachetul de certificare GOLD Certification AMP format din:

 • Listare pe site-ul AMP ca studio certificat
 • Badge AMP Certification care va fi inserat in site-ul studioului, cu link catre zona de Certificare din site-ul AMP
 • Trofeu din sticla cu numele studioului si titulatura de Studio Certificat AMP
 • Diploma in format A4 cu certificarea semnata de AMP
 • Acces la o zona dedicata pe site-ul agentiei, unde se vor gasi mereu update-uri si noutati legate de activitatea de videochat in Romania, actualizate mereu din surse verificate
 • Acces la sistemul Blacklist AMP
 • Acces la serviciul de protectie al brandului si al contentului
 • Acces la serviciul de asistenta pentru sisteme de plata si conturi de studio