parallax background

Franciza CHARM Studios

De ce sa alegi o franciza CHARM Studios?


Franciza CHARM Studios

Suntem in 2023. Nu mai poti incerca sa faci videochat singur! Piata este matura, sunt standarde de legalitate si functionare. Cel mai probabil vei pierde banii si increderea in acest business.

Ideea de franciza sau consultanta este calea de a evita incercarile, pierderile, primul faliment. Costul pe care il platesti pentru a intra intr-un program profesional de suport este amortizat rapid si obtii o afacere profitabila.

In programul de franciza, vei putea vizita si vedea de aproape activitatea unui studio pilot din Bucuresti.

Ideea de franciza presupune existenta unui brand de calitate in numele caruia clientul/francizatul actioneaza, in baza unui plan detaliat si a unui cod procedural si a unui program de suport.

Franciza presupune de asemenea taxa de franciza si redeventa lunara, costuri calculate in functie de locatia studioului si marimea acestuia.

Costurile initiale sunt calculate pentru a fi amortizate in primii 2 ani de activitate, calculat la un procent de amortisment care sa iti asigure profit permanent, dar pot fi amortizate si accelerat, prin marirea procentului de amortizare, in max 1 an.

Merge videochatul? Ca sunt o gramada de studiouri...

Asta e una din intrebarile pe care le primesc aproape in fiecare zi. DA, merge. A mers intotdeauna si va merge in continuare. Lucram in industria adult, lucram cu nevoile primare ale omului, oameni sunt multi, in fiecare an se nasc altii, ideea de adult e adictiva, deci munca e aproape facuta pentru noi. Trebuie doar sa o alimentam.

Videochatul nu poate sa dispara, el poate doar sa se transforme. Acum in 2021 discutam despre realitate imersiva (VR), realitate augmentata (AR), lucruri care vor face membrii site-ului sa experimenteze inca o dimensiune a industriei adult.

Studiourile AMP vor fi mereu in avangarda ideii de videochat modern. Ideea de franciza de videochat este noua pe piata europeana de servicii, doar 2 furnizori ofera astfel de servicii.

Ce propune sistemul AMP ca franciza este o abordare directa, fara intermediari, cu suport direct si management centralizat.

AMP este un brand puternic, mare parte a studiourilor din piata romaneasca sunt studiouri care au fost in programul de consultanta AMP.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca un francizat?

Daca in programul de consultanta, practic oricine poate cere ajutor in dezvoltarea acestei afaceri, franciza presupune conditii, pentru ca succesul sa poata fi asigurat.

Totul incepe cu un interviu in fata consultantului de francizare. Acceptam in programul de franciza doar persoane care au istoric de business, care au varsta adecvata si stabilitate intelectuala.

Vom discuta business, deci va trebui sa cunosti terminologia afacerilor. Va trebui sa intelegi un business plan si sa ai abilitati de comunicare in limba engleza.

In urma interviului, francizorul va decide daca se poate merge mai departe sau va informa candidatul cu privire la motivele respingerii. Chiar daca pare dura aceasta procedura, este gandita sa minimizeze sansele de pierdere ale clientului si sa asigure buna imagine a francizei.

Alte conditii sunt cele de nivel financiar, francizatul trebuie sa dispuna de capital pentru intrare in program si operarea studioului.

Avantajele francizei CHARM Studios